• 05 90 39 720
  • Strokovna pomoč ponedeljek-petek 
    9h-17h ali 24/7 info@cocozebra.com
  • Zanesljiva dostava v 3 delovnih dneh
  • Vračilo v 15 dneh od nakupa
 
 
 

Košarica

 

Košarica (0)

 
 

Izdelek vam ne ustreza - kaj sedaj?

Informacije, reklamacije in pomoč pri nakupih:

E-pošta (24/7): info@cocozebra.com

Kupljeno blago, ki vam ne ustreza, lahko v 15. dneh od nakupa vrnete ali zamenjate za kaj drugega. Morebitni stroški vračila so na strani kupca. Pri vračilu je zelo pomembno, da so izdelki, ki jih želite vrniti v enakem stanju kot ste jih prejeli: nepoškodovani, čisti, v nespremenjeni količini in z originalno embalažo. V nasprotnem primeru vračilo ne bo mogoče. Vračilu je treba priložiti račun.

Ob vračilu posredujte na info@cocozebra.com še vaš TRR, na katerega vam lahko vrnemo kupnino. V primeru  vračila vam vrnemo kupnino, zmanjšano za strošek dostave v znesku 4,90 EUR. V primeru, da ste poštnino plačali sami, se vrne kupnina v znesku vrnjenih artiklov. Vračilo na svoj TRR lahko pričakujete najkasneje v 14. dneh od dneva vračila artikla v trgovino. V primeru plačila s Paypalom vam bo kupnina vrnjena na Paypal. 

VRAČILO ALI ZAMENJAVA V FIZIČNI TRGOVINI COCOZEBRA 

Kupljeno blago lahko vrnete ali zamenjate osebno v trgovini COCOZEBRA v centru Ljubljane na Nazorjevi 2, če nas pred vračilom o svoji nameri obvestite na info@cocozebra.com

VRAČILO ALI ZAMENJAVA PREK POŠTE

Kupljeno blago lahko vrnete tudi prek pošte. Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (uporabite originalno embalažo oz. drugo ustrezno varno embalažo). Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.  

Naslov za vračilo izdelka po pošti:  Trgovina COCOZEBRA, Nazorjeva 2, 1000 Ljubljana.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri GLS oz. Pošti Slovenije. To storite tako, da paket zavrnete že pri kurirju ali pa neodprt (!) paket prinesete na najbližjo pošto/GLS izpostavo v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije/GLS-jem bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.